![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem i chcialbym, zeby mnie ktos oswiecil.
Mam urzadzenie zarzadzane przez www. Autoryzacja jest podstawowa (okienko logowania) Po zalogowaniu laduje sie ramka, w lewej jest menu w javascripcie do prawej ramki ladowane sa podstrony. Generalnie calosc jest w asp Chcialem napisac sobie skrypt w php do logowania sie na to urzadzenia i aby zmieniac automatycznie pewne ustawienia. Udaje mi sie dostac na urzadzenie i "pobrac" dowolna podstrone. Niestety nie udaje mi sie wprowadzic jakichkoliek zmian czyli przekazac danych POSTem Ponizej kawalek kodu, ktory powinien uzupelniac formularz i zatwierdzac zmiany.
Moje pytanie jest nastepujace - czy to moze byc wlasnie kwestia tego, ze calosc jest w asp Po drugie - niektore formularze sa "maskowane" przez javascript, wiec np o wyswietleniu strony w przegladarce (wynik zwrocony przez curla), wyswietla mi sie strona, w ktorej nie ma wszystkich formularzy... (min. z polami, ktore chce uzupelnic) - sa po prostu ukryte. W kodzie zrodlowym wystepuja. Czy to tez moze byc powodem tego, ze curl tutaj nie dziala? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:09 |