![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuje wskazówki. Mam taki kod:
chciałbym aby zmienna $IsSKU zmieniała wartość przy przełączaniu pól radio, i żeby pole input typu tekst było inne w zależności od wartości zmiennej $IsSKU (dlatego robie require_once z pliku, w pliku jest kod pola) Poniżej wklejam link do zrzutu jak to wygląda w przeglądarce: http://img38.imageshack.us/img38/5366/issku.gif Nie mam za bardzo pomysłu jak się za to zabrać, dlatego proszę o poradę jak i co mogę zrobić (czy da się to załatwić za pomocą zdarzeń - onclick i jakiś javascript? czy może coś z ajaxem się da zrobić? jakieś inne sugestie?) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: Wola Zabierzowska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skorzystaj z AJAX'a. Temat: Przydatne artykuy
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a może jakieś dokładniejsze sugestie jeśli to ma być ajax. Czy na zdarzeniach onclick mam operować? I jak przechwycić wartość z formularza i przypisać do zmiennej w php?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:16 |