![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałem wgrać bazę mysql zobioną przez hosting mysql dump 10.11 PMA ma ciągle problemy z taką bazą , nawet po wypokowania (m.i ze względu na wielkość) A więc tak Bazę chcę wgrać przez konsolę mysql Ściągnałem w tym celu najnowszego MYSQL i łączę się przez wiersz poleceń: Kod C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 5.1>mysql -h 85.214.16.23 -u mysql_dev -p Enter password: ********** Welcome to the MySQL monitor. Commands end with; or \g. Your MySQL connection id is 4479178 Server version: 5.0.51a-log SUSE MySQL RPM Type 'help;' or '\h' for help. Type '\c' to clear the current input statement. mysql> mysql -u mysql_dev -p DeVW_forum < c:/baza.sql ->_ Teraz tylko nie wiem czy dobrze wpisałem ścieżkę .. czy powinna być w "" ? I jeszcze mam pytanie Bo chiałem bazę wgrać z serwera to znaczy bazę wrzuciłem do httpdocs/baza.sql I czy teraz podać jako ścieżkę domena.p/baza.sql > czy inaczej ? Pozdrawiam i proszę o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:19 |