![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Kolega napisał mi taki kodzik:
Okienko się otwiera, ale jest problem, bo ono się tak jakby wysuwa i po zamknięciu wsuwa :/ Jak zrobić, żeby był efekt pojawiania i zanikania? Pozdrawiam ![]() -------------------- www.dapi.net.pl - Wiele technologii, jedna pasja.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 1 Dołączył: 8.04.2009 Skąd: Polanica Zdrój | Poznań | Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się zdaję, że w css tego się nie zrobi, tylko w pliku *js
-------------------- Jeżeli pomogłem to kliknij w pomógł, to motywuje!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skora do się wysuwanie i wsuwanie, to takie coś pewnie też się da
![]() Jak nie to chociaż jak usunąć obecny efekt otwierania i zamykania? -------------------- www.dapi.net.pl - Wiele technologii, jedna pasja.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 1 Dołączył: 8.04.2009 Skąd: Polanica Zdrój | Poznań | Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale musisz mieć chyba plik *js, i tam jest to zapisane.
-------------------- Jeżeli pomogłem to kliknij w pomógł, to motywuje!
|
|
|
![]()
|
|
A no faktycznie. Wypakowało mi się poza ekran i nie zauważyłem.
Link do pliku js. -> http://wklejto.pl/40134 Jako iż znam tylko HTML i poznaję PHP proszę o pomoc. -------------------- www.dapi.net.pl - Wiele technologii, jedna pasja.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Skąd: Great Britan Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj radziłbym to skrócić... np.
lub:
#topic: Co do wsuwania i wysuwania, możesz uzyskać w Css efekt taki, ale to nie do końca będzie to samo, ponieważ text będzie zawsze widoczny, ogólnym 'trickiem' na to jest padding, będzie efekt, ale nie do końca taki jak ma być, już lepiej .js użyć. Pozdrawiam. -------------------- $progress++;
|
|
|
![]()
|
|
Chodzi o to że to wsuwanie i wysuwanie jest teraz, a ja tego nie chcę :/
-------------------- www.dapi.net.pl - Wiele technologii, jedna pasja.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:13 |