![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie
mam pewien problem ze stroną: http://www.przemo.dolice.com.pl/ . Otóż występują dziwne przeładowania strony, po naciśnięciu na jakiegoś linka strona tak jakby rozbłyskuje na biało. nie wiem jak to wytłumczayć, zobaczcie sami. jak wyrzucę baner to wszystko jest ok. co dziwne windowsowy expolorer jakos sobie radzi, chociaz tez nie perfekcyjnie. makabra dopiero jest w innych przegladarkach. Swf'a osadzałem już na wszystkie sposoby, z swfobject'em też lipa. nie wiem o co chodzi. ma ktoś jakieś pomysły? siedze przy tym trzeci dzień i nic pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 5.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po prostu sie ładuje
![]() spróbuj dać przezroczyste tło |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałem, też lipa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 5.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np
może usuń to #ffffff i kto robi w dzisiejszych czasach strony na tabelkach?! |
|
|
![]()
|
|
to nie to. wrzucam czyjes swf z jego kawalkiem kodu do flasza i jest to samo.
ps. ja robie strony na tabelkach bo jestem amatorem ![]() |
|
|
![]()
|
|
to przykro mi ale nie wiem jak Ci pomoc
no wiesz jednak robisz strony komerycjnie gwarantuje Ci ze jak poswiecisz te 2 dni zeby sie nauczyc robic stron w divach to juz nigdy nie wrocisz do tabelek ja tak miałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
no nic, w kazdym bądź razie dzięki za poświęcony czas. z divami powalczę przy okazji innej strony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 14:28 |