![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Dawno temu, przegladając dostępne materiały na temat Doctrine natknąłem się na coś takiego (piszę z pamięci) "używając cache należy ustawić parametr HYDRATION_ARRAY" ponieważ cachowanie obiektow nie działa jak powinno". Akurat przyszła pora na skorzystanie z cachu i jak na złość nie mogę znaleźć tego bloga, żeby doczytać oco konkretnie chodziło autorowi. Wolałbym cachować wyniki zapytania jako obiekty, a nie tablice i dlatego spać mi to nie daje ![]() Czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim? Czy faktycznię zapowiadają się jakieś problemy (tak wiem przetestuj, ale wole jeszcze zapytać). Dokumentacja nie wspomina nic o tym fancie i tak trochę mnie to gryzie. Może ktoś wie gdzie ja mogłem to znaleźć? Pozdrawiam Ten post edytował mrok 8.08.2009, 11:30:38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cache w Doctrine działa niezależnie od wybranego rzutowania.
-------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki Zyx.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:30 |