![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jestem w trakcie prac nad pewnym skryptem, który ma wyświetlać obrazki z podkatalogów głównego folderu, który wskaże user metodą GET. Oto skrypt: Problem tkwi w tym, że skrypt nie chce wyświetlać żadnych obrazków. Żadne błędy się nie pojawiają, ale nadal jest coś nie tak. Mój zamysł był taki, że najpierw sprawdzam, czy jest zmienna "data" i potem skanuję ją funkcją scandir() dzięki czemu mam wszystkie podkatalogi zapisane w tablicy. Następnie chcę wyświetlić obrazki z powiedzmy drugiego podkatalogu wywołując odpowiednią zmienną z tabeli. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, Wismat Ten post edytował Wismat 8.08.2009, 18:14:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Skąd: Great Britan Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz działający kod do galerii to proszę, dodasz tylko do niego pobieranie GET i prawie to samo:
Tutaj linki sa z lightbox.
btw. Nie rozumiem dlaczego akurat tutaj: odnosisz się do tablicy o nazwie katalog, do jej 3 wartości (zliczane od zera) ![]() -------------------- $progress++;
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedź. Nie przyszedłem tutaj po gotowe więc z Twojego gotowca niestety nie skorzystam (przynajmniej na razie)
![]() Bardziej zastanawiam się co jest w moim skrypcie źle? Cytat odnosisz się do tablicy o nazwie katalog, do jej 3 wartości (zliczane od zera) questionmark.gif Tak, w tym przypadku chciałem pozyskać obrazki z 3 folderu. ![]() Pozdrawiam, EDIT: Udało się! Błędem było które poprawiłem na |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:16 |