![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
No więc mam problem tego typu, że gdy używam w akcji modułu tak: to niestety ale w mailu nie ma zawartości partiala chociaż upewniłem się czy wcześniej w nim się coś znajduje z formularza, uwzględniając go w pliku widoku. Na stronie dane są ale w mailu już nie.. Używał ktoś nahoMail z partialem ? chlip :-( |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak w tym plug-inie bo ja osobiście używam biblioteki Swift i tam bez problemu możesz wczytać zawartość partiala jako treść maila.
-------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak w tym plug-inie bo ja osobiście używam biblioteki Swift i tam bez problemu możesz wczytać zawartość partiala jako treść maila. nahoMail korzysta ze swift, tylko jest wzbogacony o przydatne w symfony metody. może nie ma tego partiala? kombinuj debuguj kombinuj:) na odległość ciężko poradzić w tym przypadku. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:08 |