![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 4 Dołączył: 9.06.2007 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam zainstalowany serwer SVN, tam sobie commituję zmiany - jak to w SVN ![]() Uzbierało się trochę tych projektów (a każdy projekt ma osobny SVN - można dać klientowi aby sobie na bieżąco zmiany oglądał a nie musi widzieć zmian w innych projektach). Dlatego teraz pytanie jak usunąć zalegające repozytoria? Próbowałem: cd .metadata/org.tigris.subversion.subclipse.ui a tutaj usunięcie repozytoriów (przy wyłączonym eclipse) z dialog_settings.xml niestety nie usunęły się z eclipse (później po uruchomieniu i zamknięciu eclipse już się tam nie pojawiają) ogólnie przejrzałem wszystkie pliki w .metadata w nazwie którego (lub katalogu) było "subversion" lub "svn" W windows/preferences/team/svn nie widzę w ogóle opcji z serwerami. Tak samo w innych miejscach... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usunac repozytoria czy wpisy do nich w eclipsie?
http://qkpic.com/6369e i masz view Repositories i tam da sie je usuwac. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 4 Dołączył: 9.06.2007 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 13:45 |