![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie odnosnie przesylania danych z formularza do bazy danych, jestem poczatkujaca w php, wiec nie wiem dokladnie jak to zrobic, tym bardziej ze dochodza do tego smarty
To jest plik formularza w php:
a tutaj jest plik w tpl:
Dodatkowo tutaj dana jest pobierana z uzyciem JavaScript, nie wiem czy to ma jakies znaczenie. Bede bardzo wdzieczna za pomoc w napisaniu skryptu ktory wysle dane: Id, Rodzaj wakacji, Date rozpoczecia i date zakonczenia do bazy danych. Ten post edytował klaudia143a 6.08.2009, 09:43:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 13 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pierwszy rzut oka, to co podeslalas nie obsluguje zadnego dzialania po otrzymaniu zmiennej w $_GET['action'], wiec trudno, zeby cokolwiek sie dzialo. Musisz napisac obsluge do tego - jesli $_GET['action'] jest ustawione, wtedy pobierasz dane formularze przez tablice $_POST, formatujesz odpowiednio i zapisujesz do bazy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem rozwiazany:) dzieki wielkie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 14:42 |