![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
Kod <?php $zapytanie = mysql_query("SELECT cos, MAX(costam) AS co2, COUNT(cos) hacks FROM cos GROUP BY login order by cos desc limit 10"); echo '<center><table border="0">'; echo '<tr style="background-color:#292929;">'; echo '<td><center><B> User <B><center></td>'; echo '<td><center><B> Count <B><center></td>'; echo '<td><center><B> Best <B><center></td>'; echo '</tr>'; //echo '<tr>'; while($wynik = mysql_fetch_array($zapytanie)) echo '<tr><td>'; echo $wynik['tabelka1']; echo '</td><td>'; echo $wynik['tabelka2']; echo '</td><td>'; echo $wynik['tabelka3']; echo '</td></tr>'; //echo $wynik['tabelka1'] $wynik['tabelka2] $wynik['tabelka3']. //echo '</table>'; ?> I niestety nie wyświetla on tego co trzeba ( w tabeli ): czyli Kod User | Count | Best jasio | 2 | 20 Powiedzcie mi drodzy userzy co muszę poprawić. Naprowadźcie mnie na odpowiednią drogę. Aktualnie to wygląda tak: Kod User | Count | Best jasio jasio2 jasio3 a nie wyświetla Count i Best. Dodam tyle, że samo zapytanie i pętla są dobre, bo bez formatowania w tabeli wszystko jest wyświetlane bez problemu.
Powód edycji: [Spawnm] Poprawiłem tagi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
i juz bedziesz wiedzial jakie klucze maja odpowiednie wartosci. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@wookieb
Nie, chyba mnie nie zrozumiałeś. Wiem jakie wartości posiadają te klucze, tylko chcę to wszystko przedstawić jako tabelę. Coś takiego jak ranking top 10 userów. Ten post edytował Numb 6.08.2009, 09:36:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:00 |