![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie moge usunąć katalogu z serwera , pomimo że mam do niego pełne prawa dostępu . Co moze byc nie tak , katalog został stworzony przez nuke , ale teraz tego nie używam i denerwuje mnie to .
Pomocy |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy używałeś funkcji rmdir()? Więcej informacji możesz znaleść pod adresem http://pl2.php.net/manual/pl/function.rmdir.php. Tam masz intempletacje użytkowników.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzywam cute ftp 5.0 xp
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to moment ty chcesz go usunac przez php czy clienta ftp
![]() Jesli przez php to: [php:1:6b454850d7]<?php function deldir($dir){ $current_dir = opendir($dir); while($entryname = readdir($current_dir)){ if(is_dir("$dir/$entryname") and ($entryname != "." and $entryname!="..")){ deldir("${dir}/${entryname}"); }elseif($entryname != "." and $entryname!=".."){ unlink("${dir}/${entryname}"); } } closedir($current_dir); rmdir(${dir}); } ?>[/php:1:6b454850d7] |
|
|
![]()
|
|
heheh pewnie ze na serwerze dlatego dalem go tutaj , jesli bym chcial usunac przez php dal bym php . albo php pocztkujacy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdź do tego folderu, następnie naciśnij ALT+O a potem P. Pojawi ci się okienko. Wpisz w nie DELE .htaccess
Następnie spróbuj ususnąć ten folder. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, kto to przesunął na php (dałem na hYdepRk)? A tak wógle to proszę się lepiej wysławiać.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:33 |