|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Poszukuję osoby/firmy (najchętniej z Warszawy lub okolic) która podejmie się dokończenia portalu. Jest to autorski skrypt napisany specjalnie dla mnie.System stoi na autorskim frameworku pisanym obiektowo. Struktura już istnieje. Moje zlecenie obejmuje: - Dopracowanie projektu szaty graficznej (część buttonów, nagłówki graficzne, bannery flash, struktura całej strony powinna pozostać niezmieniona) - Wprowadzenie zmian do mapy na portalu - konieczna znajomość ActionScript oraz flash, zmiany obejmują zarówno sposó wyświetlania pewnych elementów jak również ich wygląd - dokładną listę zmian otrzyma zwycięzca - chodzi o przestawienie kilku elementów i zmiane graficzną 2 elementów wyświetlanych. - Dokończenie dwóch prostych modułów - Zmiana systemu oceniania danego wpisu - Zmiana rozstawienia elementów menu - chodzi tu o kolejność - Implementacja ajaxowej wyszukiwarki miejsc (hoteli, restauracji itp) będących w bazie danych portalu wraz z określeniem ich położenia na mapie - Zamieszczenie w odpowiednich miejscach wykupionych przeze mnie grafik z istockphoto, będą to nagłówki poszczególnych podstron - Pokazywanie statusu userów - offline/online - Stworzenie działu news w którym pojawiałyby się najnowsze dodane lokale, firmy, organizacje - Formularz rejestracji - Formularz do wypełnienia po zarejestrowaniu się (obowiązkowy) - osobny dla firm i zwykłych userów - Możliwośc dodawania swojej firmy do danej kategorii z listy - Podświetlenie skrzynki odbiorczej na profilu po przyjściu nowej wiadomości - Wyświetlanie iczby znajomych w profilu + liczby grup do których należymy - Wyszukiwarka grup które istnieją na portalu - Przypominanie o haśle + wysyłanie maila po zarejestrowaniu się - Wyszukiwarka imprez które są zapisane w portalu w kalendarzu - Wprowadzenie części treści do portalu - Opracowanie wersji anglojęzycznej portalu - Zleceniobiorca po zakończeniu zlecenia będzie także zobowiązany do oddania dokumentacji technicznej portalu - Zleceniobiorca zobowiązuje się do przetestowania strony i naprawienia nie działających funkcjonalności, nawet jeżeli nie są one jego dziełem, tak aby działały wszystkie funkcjonalności na stronie. UWAGA! Interesują mnie tylko oferty z dokładnym terminem wykonania - serwis chciałbym uruchomić na początku września |
|
|
|
prezes719 dokończenie serwisu www 4.08.2009, 19:46:21
nospor CytatUWAGA! Interesują mnie tylko oferty ... 5.08.2009, 08:50:04
Wykrywacz CytatUWAGA! Interesują mnie tylko oferty z dok... 5.08.2009, 15:37:40
zegarek84 niech zgadnę - ten "autorski framework" ... 5.08.2009, 16:25:00 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 18:58 |