![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 1 Dołączył: 3.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam trudności z zalogowaniem się na vendetta.pl. Poniżej przedstawiam swoje wypociny. Problem polega na tym, że jak wykonam skrypt to mi się ukazuje strona vendetta.pl - bez grafiki (wiadoma sprawa) i uzupełnione pola ln (Login) i pw (hasło), natomiast serwer jest ustawiony jako Serwer 1 a powinnien być Serwer 7, bo jak zmienie z Serwer 1 na Serwer 7 i wcisnę 'Login' to się poprawnie loguje. Tylko jak zrobić żeby skrypt sam się do końca logował ![]() ![]() ![]()
Ten post edytował Miszazdw 4.08.2009, 19:10:23 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A po co chcesz się logować przez cURL? Oszukujemy?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 1 Dołączył: 3.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę wyciągać odpowiednie dane i zapisywać u siebie na serwerze.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nikt nie będzie za Ciebie się logował i sprawdzał co jest potrzebne - ale podpowiem jedynie Ci narzędzie które powinno Ci pomóc - do mozilli Live HTTP Headers - będziesz wiedział jakie nagłówki i co wysyła przeglądarka standardowo...
-------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki to się na pewno przyda. Jutro przetestuję
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:23 |