![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
gdybyś wiedział ile z tym jest p... się to byś też spytał o pomoc, od rana grzebie w google aż w końcu postanowiłem że się na forum zapytam.
Btw pecl odmawia posłuszeństwa w 5.10 a w repo 5.2.9 już nie ma ;p Kompilować na własną rękę się nie chce, po zmianie rega pecla na 5.2.9 i zainstalowaniu pdo, i próbie instalacji dblib krzyczy że pdo nie ma o_O tak jak w tutorialu, po zainstalowaniu z flagą -n w ogóle wywala info że php nie ma rozszerzenia pdo ![]() -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 1 Dołączył: 10.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tego nie
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:58 |