![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ma ktos ksiazke Leona Atkinsona php 3 wydana przez Heliona po polsku w postaci e-book w dobrym stanie po korekcie?
MAM TA KSIAZKE w wersji PAPIEROWEJ ale niestety nie moge wszedzie nosic tej ksiazki (do pracy itd) a czasami bardzo by mi sie przydal przeglad funkcji. Dla mnie na tej ksiazce funkcje sa lepiej opisane niz na np. php.net itd. i sa bardziej zrozumiale przedstawione. Jakkolwiek moze ma ktos z was e-booka tej ksiazki? Prosze o kontakt mailowy: treewood@witaj.net . Na pewno sie odwdziecze za przeslanie mi tej ksiazki w postaci elektronicznej. Oczywiscie wczesniej sie dogadamy czym mialbym sie za to odwdzieczyc. Jesli macie inne ksiazki o php w postaci e-book dobrze zrobione po polski z fajnym spisem i opisem funkcji to prosze o kontakt koniecznie. Na pewno sie dogadamy w sprawie wymiany. -------------------- Działam w OpenSolution.org, autor Quick.Cms i Quick.Cart już od ponad 10 lat
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy ma ktos ksiazke Leona Atkinsona php 3 wydana przez Heliona po polsku w postaci e-book ? a czy takie ebook jest aby legalny?
-------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:11 |