![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
![]() Mam taki problem do którego rozwiązania nie potrafię znaleźć. Otóż mam sobie taką stronkę w której menu to linki ajaksowe (jquery) po kliknięciu na jakiś link treść bloku 'tresc_wlasciwa' zmianie się ładnie. Ale w tym bloku 'tresc_wlasciwa' też chcę mieć linik a ajaksie, lecz one mi nie działają :/ Kawałek konu strony głównej: Kod <div id="menu"> <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $('#b').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('tresc/kontakt.html'); }); $('#c').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('tresc/mapa.php'); }); $('#d').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('tresc/aktualnosci.html'); }); $('#e').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('tresc/wakacje.php'); }); $('#f').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('tresc/strefa.php'); }); $('#g').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('tresc/dodaj.php'); }); $('#dodaj').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('tresc/dodaj.php'); }); $('#moje').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('skrypty/mojepokoje.php'); }); $('#dane').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('skrypty/mojedane.php'); }); $('#rejestracja').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('tresc/rejestracja.html'); }); $('#rej').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('tresc/rejestracja.html'); }); $('#banery').click(function(){ $('#tresc_wlasciwa').load('tresc/banery.php'); }); });</script> <a href="index.php" id="a">Strona główna</a> | <a href="#" id="b">Kontakt</a> | <a href="#" id="c">Mapa strony</a> | <a href="#" id="d">Aktualności</a> | <a href="#" id="e">Gdzie na wakacje</a> | <a href="#" id="f">Strefa Klienta</a> | <a href="forum/" target="_blink">Forum</a> I treści aktualności.html: Kod Terefere <h3>coś tam<a href="#" id="rej">rejestracja</a></h3> Linki w menu działają zaś ten w pliku aktualnosci.html nie. Ten post edytował Lashlo 3.08.2009, 18:48:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:24 |