![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2004 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym przesłać wszystkie dane z dowolnego formularza do pliku .php - załadować ten plik do odpowiedniej warstwy o odpowiednim id=substance. W chwili obecnej mam coś takiego: kod js:
niby działa ale w jaki sposób wyświetlić odpowiednie pola arrData w pliku wynikowym? $_GET['arrData'] zwraca mi [object Object] to samo tyczy się alertu wyświetla trzy razy [object Object] jak to ugryźć najlepiej, szukałem kombinowałem ale dzisiaj jest tak ciepło i w dodatku niedziela... no i coś mi nie wychodzi.... ![]() ........................... oki troche popłynąłem.... Już wiem jak przesłać wszystkie zmienne z formularza ale............ gdy mam coś takiego:....
a formularz o id=u_default w warstwie id=substance to wszystko pięknie działa Problem pojawia się natomiat gdy ten formularz do warstwy id=substance ładuje się dopiero po kliknięciu i wykonaniu funkcji:
jak się do tego odwołać? gdzie umieścić funkcję ajaxForm()? ... prawdę mówiąc to tego typu problem pojawia mi się juz nie pierwszy raz i nie rozwiązałem go odkąd zacząłem interesować się ajaxem :/ pomocy! proszę!... ...................................................... W sumie to się nie dziwie że nikt nie odpisał.... zrobiłem to w ten sposób:
-------------------- ...albo jesteś zerem albo jedynką ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:17 |