![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
mam mały problem, a mianowicie mam skrypt komentarzy [php] if (isset($_POST['submit'])) { if (isset($_POST['message'])) { if (isset($_COOKIE['dodano'])) { echo \"Już dodałeś komentarz! Spróbuj za chwilę. \"; } else { $message = str_replace('www','*',$_POST['message']); $message = ereg_replace(\"rnrn\", \"n\", $message); $date=date(\"H:i d.m.Y\"); $message = \"\".$_POST['name'].\" \".$date.\" \".$message.\" \"; $fp = fopen (basename($_SERVER['PHP_SELF']) . \".comment\", \"a\"); fwrite ($fp, $message); fclose ($fp); setcookie (\"dodano\", \"{$_POST['name']}\", time()+300); } } } @readfile(basename(($_SERVER['PHP_SELF'] . \".comment\"))); ?> Nick: Wpisz komentarz:
Powód edycji: [Spawnm] dodałem tag.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
PHP -> Przedszkole.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 23 Dołączył: 26.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast LINK wstawiasz ścieżkę do obrazka. Jak chcesz go wyrównać to zamiast center pisz left albo right albo bottom left... itd. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak teraz ustawuc polozenie i wielkosc tego obraka, bo jak robie styl i te pierdoly wsatwiam to mi tego nie wyswietla...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 14:19 |