![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 2 Dołączył: 10.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam taki problem, chcialbym aby w panelu admina sklepu zen-cart była dynamiczna tabelka, tzn. chciałbym aby użytkownik sam mogł ustalić ile chce wierszy i kolumn, nastepnie zeby mogł wypełnic tą tabelke, zapisać tak żeby pojawiła się na stronie.
Czy ktoś mógłby oświecić/pomóc/wskazać jakieś pomoce, które rozwiążą moją wątpliwosć jak to zrobić? z góry dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Użyj edytora TinyMCE lub FCKEditor
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 2 Dołączył: 10.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jakis inny sposob? bo chyba tą funkcje u siebie wykasowałem ze sklepu,
problem jest taki ze przy dodawaniu produktu, jest pole opis, które po wypełnieniu zapisane zostaje do bazy danych i ja chciałbym aby na samym koncu tego pola dodac tabelkę, tyle ze jak tabele zapisac do bazy i pozniej odczytac;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 33 Dołączył: 30.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- http://rafal.brzezinski.me - skrypty, tutoriale i inne.
Jeśli udało Ci się rozwiązać problem podziękuj osobom, które ci pomogły. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:01 |