![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 9 Dołączył: 30.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wygląda mój kod:
a tak wygląda sama mapa po załadowaniu. Nie ważne jakie dam koordynaty: marker laduje w gornym lewym rogu (zobaczyć go można po przesunięciu mapy), a pozostałe kafelki mapy dopiero po chwili i przesunięciu się ładują. ![]() To samo w nowym FF i IE 7. Jedyne co jest "nietypowe", to że dałem deklaracje funkcji initialize w ramach <body> i tam ją wywołuję przez jQuery po załadowaniu dokumentu, a z taga <body> wywalilem onLoad. --- A doszedłem przed chwilą do jeszcze jednej śmiesznej rzeczy. W FF jeśli wejdę na adres w ten sposob: strona/index.php to faktycznie gmap ma błędy natomiast jezeli wejde o tak: strona/index.php#mapa (czyli przechodząc do anchora z divem, gdzie jest mapa) to wszystko laduje sie ok. taby robione są za pomocą jQueryUI, czy jest miedzy nim a gmaps jakis konflikt? Znalazłem rozwiązanie: wystarczało do obiektu gmap2 dodać parametr Kod var map = new GMap2(document.getElementById("map_canvas"),{size:new GSize(500,300)});
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:48 |