![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Poligon Osielsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę zkorzystać z pewnej klasy, przejrzałem ją troche i postanowiłem wyświetlić, niestety dopiero się ucze i nie wiem jak odczytać poszczególną rzecz. Wynik po wydrukowaniu klasy wygląda mniej więcej tak (takie coś widze po wydrukowaniu).
Chcę wyciągnąc samo xxx, bez Array ( [nick] => ) Pogooglowałem trochę i znalazłem żeby wstawić <pre> między drukowaniem... i wstawiłem. Wynik zmienił się na
Niestesty dalej leże. Ten post edytował Marcuez 29.07.2009, 18:57:38 -------------------- - No powiedz jak to zrobić!
- Wujek Google nie boli... - Dziadek Marcuez mi powie :) - -.- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$zmienna['nick']
hmm podstawy? -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Poligon Osielsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wywolaniu takiego /\ skryptu dostaje to \/
Ten post edytował Marcuez 29.07.2009, 19:12:46 -------------------- - No powiedz jak to zrobić!
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 27 Dołączył: 24.08.2007 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast tego co masz między znacznikami <pre>, daj :
-------------------- Pomogłem ? Odwdzięcz się, kliknij POMÓGŁ.
|
|
|
![]()
|
|
otrzymałem nic, a więc
i otrzymałem Notice: Undefined index: nick in c:usrapachehttpdhtmlindex.php on line 14 Ten post edytował Marcuez 29.07.2009, 19:22:16 -------------------- - No powiedz jak to zrobić!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż klasę.
Błąd jasno mówi iż taki index nie istnieje... -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Wszystko na pw.
-------------------- - No powiedz jak to zrobić!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:01 |