![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokazuje mi taki komunikat
Cytat Fatal error: Call to undefined method Zend_Application::getRouter() in C:\Program Files\WebServ\httpd\cms\index.php on line 53
Co jest nie tak ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2004 Skąd: Glogau/Breslau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak jak tam jest napisane
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok powinno być
ale teraz powstały dwa dodatkowe problemy Router działa mi także dla modułu Admin to znaczy jak wpisze localhost/admin to i tak pokazuje mi to co jest na localhost na dodatek funkcja
przestała mi zwracać wartosc parametru Ten post edytował agnieszkagdansk 29.07.2009, 14:01:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Jarocin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz może przykład: podaję adres strona.pl/admin -> chcę wywołać controller: 'nazwa_controllera' i akcję 'nazwa_akcji', czy jakoś podobnie.
Bo na razie masz ustawione w routerze, że ma użyć controller IndexController i akcję IndexAction - router działa poprawnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:13 |