![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 2 Dołączył: 27.01.2009 Skąd: Warszawa, Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
na niektórych stronach widziałem efekt z linkiem było tak: - Link i po najechaniu link tak powolutku zmieniał swój kolor na inny i po zjechaniu myszką wracało powoli do swojego koloru. jak to wykonać? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Np tak:
Kod a:link {color:#FF0000} /* unvisited link */ a:visited {color:#00FF00} /* visited link */ a:hover {color:#FF00FF} /* mouse over link */ a:active {color:#0000FF} /* selected link */ Wszystko to robisz w stylach |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 2 Dołączył: 27.01.2009 Skąd: Warszawa, Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tyle wiem
![]() chodzi mi o coś takiego z javascriptem chyba, że to tak powolutku zmienia kolor, a nie natychmiastowo... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Google: javascript link fade?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
no super, prawie o to mi chodziło. to wiem
![]() ale mi chodzi o to, by np. zaznaczę 10 linków (tylko przejadę po nich) i na wszystkich ładnie w różnym momencie zejdzie ten efekt, a teraz jest tylko tak, że jeden znika, a nie idzie zrobić by w tym efekcie było z 5 linków. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
A nie przejdzie efekt z rolloverem i 2 gifami ? Powinno wystarczyć
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A skąd mamy wiedzieć, którego skryptu używasz?
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 02:36 |