![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój problem przedstawia się mianowicie.
Mam plik pokazdane.php w którym mam wpisaną funkcje i akcje wywołującą tą funkcje, zaś funkcja ta to wywołanie formularza i odwołanie do zapisz.php. Jak zrobić żeby nie korzystać z zapisz.php tylko wszystko umieścić w funkcji. Kod pokazdane.php
kod zapisz.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod if(isSet($_POST['abcdef123'])) echo 'aaa'; <form action="pokazdane.php" method="post"> <input type="submit" name="abcdef123"> oto chodzi? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie js, wywołaj w php ten sam plik
Kod <form method="post" action="<?php echo htmlentities($_SERVER['PHP_SELF']); ?>">
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to możesz zrobić tak jak napisałem, albo na końcu zapisz.php dodać include() i ten formularz tam wepchnąć (http://pl.php.net/htmlspecialchars - bezpieczeństwo przy formularzach przede wszystkim)
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 11:02 |