![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2007 Skąd: NiEmIaStO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem z tabelą którą mi wywala na sam koniec strony w starszej przeglądarce Opera. Myślę że przekształcenie w DIV TABLE pomogło by rozwiązać problem. Tylko nie wiem jak to zrobić.... Pomóżcie ... CODE <table cellspacing="0" cellpadding="0" id="menu1" class="dmx" width="590">
<tr> <td> ..................... ....................... ...................... </td> </tr> Ten post edytował marcincompl 27.07.2009, 17:41:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Poczytać kursy CSS ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2007 Skąd: NiEmIaStO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o pomoc a nie pouczenia.....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Robisz samochody. Kiedyś miały ołowiany lakier, ale był szkodliwy dla środowiska, więc go zaniechano na rzecz innego tworzywa.
Teraz odnosimy to do tego, co robisz - http://osiolki.net/tabelki - radzę sobie przyswoić i stosować tabelki do tego, do czego zostały stworzone - dane tabelaryczne, typu zestawienia, etc. Cytat Proszę o pomoc a nie pouczenia..... Cytat Tylko nie wiem jak to zrobić.... Pomóżcie ... Pomoc = zrobić za Ciebie? Od kiedy? Jeśli tak - dział giełda ofert, zamieść ogłoszenie o zleceniu. Najpierw zdobądź wiedzę, dopiero potem z niej korzystaj. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:09 |