![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam problem że kiedy odpalam baze mysql na własnym kompie to okono odpala się na ułamek sekundy (potem się wyłącza).
Niewiem dlaczego tak jest. bardzo Proszę o pomoc ![]()
Powód edycji: [Spawnm] Przeniosłem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz trochę jaśniej... Czy coś się pojawia?? Czy wywala jakieś błędy?? Czy może coś innego...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uruchom cmd i odpal ręcznie. Zobacz jakie komunikaty się pojawią (jakoś założyłem że windows).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 18 Dołączył: 7.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uruchom cmd. Za pomocą polecenia cd wejdź do folderu z tym plikiem, który uruchamiasz (cd .. <- katalog w górę). Gdy już będziesz w tym katalogu to najnormalniej w świecie wpisz nazwę tegoż pliku. I przede wszystkim napisz co to za system (po tym, że się wyłącza można twierdzić, że Windows, ale dla pewności napisz).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:45 |