![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Znalazłem prosty skrypt służący do dodawania komentarzy. Działa...tyle, że z małym minusem. A mianowicie po odświeżeniu strony (po wysłaniu formularza) komentarz wysyła się kolejny raz... Czy da się naprawić ten błąd ? Jeśli tak to w jaki sposób ? Nie bez powodu napisałem w "przedszkolu", w PHP jestem kompletnie zielony, więc proszę o dość zrozumiałe tłumaczenie. Oto script :
To pewnie nie będzie potrzebne, ale na wszelki wypadek podam :
Skrypt pobrałem stąd : http://www.ygreg.com/php/skrypty/komentarze/index.php3 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 9 Dołączył: 9.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba źle się wyraziłem ;/
Jak napisałem, w PHP jestem zielony więc, jeśli to nie problem, proszę jakąś "uczynną duszyczkę" o gotowe rozwiązanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
To jak robisz stronę to może warto się zacząć uczyć?
Dział gotowych rozwiązań pare działów niżej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat o gotowe rozwiązanie temat zamykam. Jak zechesz, napisz do mnie PW a przeniose na gielde ofert. Jak zas bedziesz chcial sie czegos nauczyc, to w linku w czesniej dostales odpowiedź. Wystarczy wcielic to w zycie. w razie problemow mozesz napisac do mnie na PW, pokazesz co napisales, i temat otworzymy -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:17 |