![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej
mam malutki kodzik ktory uploaduje mi plik :
i wrzuca mi plik na serwer tylko w ten katalog w ktorym znajduje sie plik php, ten upluadujacy :\ a ja chcialbym np do root, do public_html ale tek niedziala :
probowalem tez : '/public_html', './public_html' Ten post edytował Cr3dO 25.07.2009, 16:57:15 -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Zobacz jaki jest aktuaklny katalog roboczy
I jak juz znasz ta katalog roboczy to stwórz odpowiednia ścieżkę względna dla upludowanego pliku. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz jaki jest aktuaklny katalog roboczy
I jak juz znasz ta katalog roboczy to stwórz odpowiednia ścieżkę względna dla upludowanego pliku. Dziekowac ![]() /home/newage/public_html/ EOT -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:45 |