![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak że nie znalazłem tematu na forum to chciałbym poruszyć pewną kwestia która mnie od pewnego czasu nie pokoi
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żeby Nie Nabijać Sobie Postów Edytuje Obecny :
Mam takie pytanie czy dało by rade włączyć obsługe wyjątków w tym co piszesz np : ja tak to wymyśliłem Kod function parseURL() /* Funkcja Która Wydobywa $_GET[''] */ { var str =window.location.search; if(parseURL.arguments.length == 1) str = parseURL.arguments[0]; if(str.length < 2) throw new Error('No aruments in URL'); var arr = str.substring(1).split('&'); var key = ''; var val = ''; for(var part in arr) { key = arr[part].split('=')[0]; val = unescape(arr[part].substring(key.length + 1)); this[key] = val; } } var _GET = new parseURL(); /* Wszystkie Zmienne Do Obsługi Wyjątków */ var kat = _GET['kat']; var i = _GET['i']; function load_on(){ if(kat=='5' , i==''){ pokaz_shout(); } } i nie mam pojącia dlaczego mi nei dziala jezeli wyłącze obsługe wyjątków to działa ale wtedy jest to ze pokaz_shout(); ciagle bedzie w body on load czy to czemuś nie przeszkodzi ![]() ![]() Ten post edytował frytek92 24.07.2009, 08:05:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie zakladam nowego tematu, poniewaz mam bardzo podobny problem. moje pliki: plik.htm ajax.js
Nie wiem dlaczego nie mozna podmienic zawartosci obu div'ow. Prosze o pomoc. pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 16:56 |