![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem. Na mojej stronie korzystam z instrukcji
switch do wyświetlania podstron. Chciałbym zrobić na niej np. forum. I tu pojawia się problem. Bo jeśli zrobię np tak: Kod <?php ... case 'forum'{ include('forum/index.php'); break; ... ?> to wyświetlę główną stronę forum, ale co dalej? Kiedy użytkownik kliknie na jakiś link to otworzy mu samo forum bez reszty strony(tak jakby inną już zupełnie stronę). Chciałbym z tej strony zrobić taki mini portal społecznościowy, a bez tego mi się napewno nie uda. Chyba, że macie jakiś inny pomysł na podstrony? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie rady. Pozdrawiam. Ten post edytował lukasz9646 23.07.2009, 16:48:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jesteś nowy więc nie zamknę CI tematu. Jednak proszę popraw tytuł! To jest forum, każdy wie, że masz problem jak zakładasz temat ![]() Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To już zależy od konstrukcji linków na podstronach. Jeśli te podstrony nie są Twojego autorstwa i nie masz wpływu na ich treść to nie sądzę żeby dało się 'zatrzymać' je na Twojej stronie. Natomiast jeśli np to forum.php jest Twoim plikiem to da się to zrobić bez problemu, właściwie jeśli tak właśnie jest to nie rozumiem w czym masz problem.
Ten post edytował sadistic_son 23.07.2009, 16:55:04 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra. Ale jak umieszczę plik forum.php to przecież skrypty takowe nie mają tylko jednego pliku i jak np. kliknę na jakiś temat to otworzy się bez reszty strony...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Zignorowałeś moją prośbę więc temat zamykam. Regulamin forum służy zachowaniu porządku co umożliwia odnalezienie użytkownikom interesujących ich informacji. Twój tytułjest całkowicie pozbawiony sensu (szczegóły w moim poprzednim poście w tym wątku). Co do tagów to nie mam pojęcia po co dodałeś CSS i HTML.... Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:44 |