![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie, jakie zdarzenie java script odpowiada za efekt powiększonego zdjęcia. Przykład - tutaj
Ja chciałbym na tej samej zasadzie stworzyć po kliknięciu w napis okienko, gdzie byłoby rozwinięcie danego zagadnienia w kalendarzu np. I nie chodzi mi tu o zwykłe nowe okno tylko o coś w stylu tego co jest na tvn24.pl Może ktoś ma jakiś artykuł na ten temat, bo ja znaleźć nie mogłem |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da się, było mnóstwo razy na forum...
Lightbox |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem dokładnie to o co mi chodziło: Scrolling HTML content
Jednakże jak przeczytałem w licencji nie mogę tego użyć, jeśli chciałbym komuś sprzedać stronę lub chociaż miejsce reklamowe na niej. Może zna ktoś coś podobnego, ale co można używać bez ograniczeń. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla zdjęcia ustawiasz zdarzenie onmouseover i onmouseout i piszesz do nich odpowiednie funkcje w js.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 00:10 |