![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisałem sobie, że tak powiem aliasy dla obiektów w klasie ZipArchive
no i po wykonaniu się zrwaca zwartość true, jednak pliki nie zostają wypakowane. przy normalnym użyciu klasy ZipArchive śmiga elegancko, jednak wykonując mój alias, nie. zamieszczam mój kod
Powód edycji: Dodałem tag. /webdice
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Masz wyłączone pełne raportowanie błędów, które cholernie się przydaje. Oto twoja literówka
Notice: Undefined variable: sciezka in [file] on line 23 public function wypakujDo($sciezka) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki też się skapnąłem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tak OT: na chorobę aliasujesz...? Przecież to co najmniej bez sensu, zwłaszcza w tym przypadku...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A może to był tylko przykład w którym chciał zobaczyć czy działa a potem rozwinie o to co jest mu potrzebne?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak, zgadza się. Mam zamiar to potem rozbudować.
Dzięki ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:34 |