Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [zdalna] Programista PHP z otwartym umysłem :)
kris2
post 21.07.2009, 20:26:06
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Poszukuje młodego, ambitnego i szybko uczącego się programisty PHP.

Najważniejsze wymagania to rzetelność, samokontrola, dużo zapału do pracy, równowaga mentalna, samodzielność myślenia i kreatywność.

Mile widziana jest również:

• znajomość obiektowego php
  • znajomość sql
  • znajomość xhtml/css
  • brak kontaktu z dziwnymi metodologiami projektowania/programowania
  • preferuje osoby które mają pewne doświadczenie lecz nie jest ono wymagane ponieważ uważam że osoba inteligentna i zdolna wszystkiego może się szybko nauczyć.
Oferuje:

• możliwość podniesienia swoich kwalifikacji o kilka poziomów

(mam duże doświadczenie, zawsze wszystko wytłumaczę, mam dużo cierpliwości i żadne pytania nie są za głupie)
  • możliwość pracy w dowolnym wymiarze godzin.
Metoda rozliczenia:

• preferuję umowę o dzieło lub zlecenie i rozliczanie się za każdy projekt, ponieważ to jedyny sposób motywujący do działania przy pracy zdalnej.
Coś o mnie:

Jestem freelancerem, zajmuje się projektami w PHP/SQL od 2001 roku, a ponieważ nie wyrabiam się z nadmiarem pracy potrzebuje kogoś do pomocy. Zresztą proponuje sprawdzić moje posty na forum smile.gif , a o resztę zawsze można pytać.

Jeżeli jesteś zainteresowany zwyczajnie wyślij do mnie wiadomość na forum, napisz z dwa słowa o sobie i dorzuć numer gg lub skype.

ps: proszę aby nie zgłaszały się do mnie osoby które pracują na etacie i szukają dodatkowego zajęcia ponieważ taką formą współpracy nie jestem zainteresowany.

Ten post edytował kris2 22.07.2009, 08:39:52
Go to the top of the page
+Quote Post
mkmajewski
post 22.07.2009, 13:25:12
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Reprezentuję firmę Whizzarts S.C. Aktualnie nasz zespół składa się z sześciu programistów PHP dysponujących zróżnicowanym doświadczeniem. Jeżeli będzie Pan zainteresowany współpracą prosimy o kontakt pod adresem mmajewski@whizzarts.pl. Po otrzymaniu informacji od Pana będziemy mogli zaprezentowac kandydatury naszych pracowników do współpracy z Panem.

Pozdrawiam,

Marcin Majewski
Whizzarts S.C.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 30.06.2025 - 07:35