![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje młodego, ambitnego i szybko uczącego się programisty PHP.
Najważniejsze wymagania to rzetelność, samokontrola, dużo zapału do pracy, równowaga mentalna, samodzielność myślenia i kreatywność. Mile widziana jest również:
Jestem freelancerem, zajmuje się projektami w PHP/SQL od 2001 roku, a ponieważ nie wyrabiam się z nadmiarem pracy potrzebuje kogoś do pomocy. Zresztą proponuje sprawdzić moje posty na forum ![]() Jeżeli jesteś zainteresowany zwyczajnie wyślij do mnie wiadomość na forum, napisz z dwa słowa o sobie i dorzuć numer gg lub skype. ps: proszę aby nie zgłaszały się do mnie osoby które pracują na etacie i szukają dodatkowego zajęcia ponieważ taką formą współpracy nie jestem zainteresowany. Ten post edytował kris2 22.07.2009, 08:39:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Reprezentuję firmę Whizzarts S.C. Aktualnie nasz zespół składa się z sześciu programistów PHP dysponujących zróżnicowanym doświadczeniem. Jeżeli będzie Pan zainteresowany współpracą prosimy o kontakt pod adresem mmajewski@whizzarts.pl. Po otrzymaniu informacji od Pana będziemy mogli zaprezentowac kandydatury naszych pracowników do współpracy z Panem. Pozdrawiam, Marcin Majewski Whizzarts S.C. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 07:35 |