![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hi
Czy takie coś waszym zdanie spodoba się dziewczynie(jej rysunkowe ja)? ![]() Jak wy to ocenićie? ;] ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
aby móc ocenić prosił bym też o normalne zdjęcie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może lepiej kup jej czekolade bo jak zobaczy jak ja widzisz to gotowa jest dać ci w twarz.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Może lepiej kup jej czekolade bo jak zobaczy jak ja widzisz to gotowa jest dać ci w twarz. ale czym? ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~skowron-line ma niestety rację. Malarza z Ciebie nie będzie raczej
![]() ![]() [edit] Gdzie na tym obrazku jest nos koleżanki? ![]() Ten post edytował sowiq 20.07.2009, 14:15:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Tez zalezy od dziewczyny. Jedna moze byc zachwycona, a druga moze sie wkurzyc ze tak brzydką ją widzisz.
Dla mnie osobiscie to wygląda na karykature. Jak dziewczyna ma poczucie humoru to moze jej sie spodoba ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomaluj kartke na zołto i powiedz ze to jej portret a jak powie ze ta kartka jest zółta to powiesz ze to blask który od niej bije, i juz jest twoja.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Cytat Jeśli bardzo się upierasz, to wyczaj kolesia, który maluje karykatury, zapłać mu 30 zł i będziesz miał dużo lepszy prezent smile.gif No ale coś własnego wypada.... ![]() Cytat aby móc ocenić prosił bym też o normalne zdjęcie. \Spawnm jutra bym nie dożył jak by się dowiedziała ze dałem jej zdjęcie prawdziwe tu.... Cytat Tez zalezy od dziewczyny. Tego akurat jestem spokojny ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Tylko ten nos domaluj Miedzy jednym a drugim okiem jest ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Cytat tylko niech nie przesadzi . kulfon, kulfon, co z ciebie wyrośnie tongue.gif Jeśli jest podobna do tej z fotki to się jej spodoba. No jeśli jutro napisze to znaczy że żyje ![]() Ale mam jeszcze chwile na ostatnie szwy ;] |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Cytat może jednak daruj sobie te szwy tongue.gif (a to jeszcze podbite oko dorób i napis że zupa za slona winksmiley.jpg ) Wtedy tego to by żadna nie zrozumiała ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zbyt ciemna skóra i tło, brzydki uśmiech, oczy z zezem.
Spytałem się siostry i ona powiedziała, że jej by się coś takiego na pewno nie spodobało ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
rzeczywiście czarne tło nie pasuje.
Lion_87 -> twoja dziewczyna ma brata , zna php? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Zbyt ciemna skóra i tło, brzydki uśmiech, oczy z zezem. Kombinuje własnie z innym tłem. Cytat Lion_87 -> twoja dziewczyna ma brata , zna php? biggrin.gif Ma ale nie nie zna php ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
w photoshopie jest efekt chmurek , powinny pasować
![]() jakie to ma znaczenie?Przeczytaj post Shadowsworda ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat w photoshopie jest efekt chmurek , powinny pasować smile.gif O te chmurki Ci chodziło Spawnm? ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Lion_87 20.07.2009, 15:39:31 |
|
|
![]()
|
|
Stary może napisz jej program który narysuje jej kwiatki z jakiegos znaku np *
bo te arcydziela ci nie idza. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 17:23 |