![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, proszę o ocenę tego co już zrobiłem. Jeszcze nie koniec. Strona o tematyce - producent pościeli i handel takimi bajerami.
Jest strona główna. Te obrazy po najechaniu wyostrzają się. Nie jestem grafikiem ![]() http://malfarb.pl/krystiano/www.jpg z góry dzięki za konstruktywną krytykę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
nic tam do siebie nie pasuje...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic tam do siebie nie pasuje... Nie przesadzaj nie jest aż tak źle. Co do oceny: Zakładki - za duże prawie o połowę, wyglądają jak dla niedowidzących. ;d Menu - za bardzo zlewa się z resztą Między treścią a stopką jest coś czarnego - niepasującego do reszty -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nic tam do siebie nie pasuje... Nie przesadzaj nie jest aż tak źle. Jak nie jak tak. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skorzystam sobie z połowy posta Fifiego, żeby nie pisać drugi raz tego samego.
Cytat Zakładki - za duże prawie o połowę, wyglądają jak dla niedowidzących. ;d albo zmniejsz przyciski albo zwiększ napisy. Cytat Menu - za bardzo zlewa się z resztą i ogólnie wszystkie półprzezroczyste rzeczy są zbyt mało widoczne. Cytat Między treścią a stopką jest coś czarnego - niepasującego do reszty i ogółem cała stopka od czapy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki Fifi i Shadowsword za konkretne słowa. Postaram się dziś to poprawić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:16 |