![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na poczatek powiem tyle ze przeszuklalem google i niestety nie znalazlem rozwiazania na swoj problem:-( mam taki formularz : a w skrypcie php cos takiego :
i chcialbym cos takiego zrobic - bo tak to dziala - ze po wyborze z listy jakis danych strona sie przeladowuje i zostaje wyswietlona wybrana opcja z listy przeze mnie. To juz mam a problem w tym ze teraz chialbym po kliknieciu w "submit" wyslac formularz do innej strony ale nic mi nie wychodzi :-( Probowalem przycisk dac jako linka i wszystko gra przeladowuje ale znow nie wysyla danych z posta, probowalem przez switch ale to nie dziala:-( moglby ktos podpowiedziec jak by to rozwiazac?? Da sie to jakos zrobic bez JS? Z gory dzieki i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zrobić sobie $action i manipulować nim po przyciśnięciu i wysłaniu juz raz $_POST[ 'submit' ] zmienić action na inny. to rozwiązanie bez JS
a z JS to wgryzasz się do forma i podmieniasz po przeladowaniu strony co lepsze wybierz sam http://www.comptechdoc.org/independent/web...l/javaform.html -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zrobić sobie $action i manipulować nim po przyciśnięciu i wysłaniu juz raz $_POST[ 'submit' ] zmienić action na inny. to rozwiązanie bez JS a mozesz jasniej ? sory ale nie rozumiem :-( Probowalem zrobic switcha albo warunek:
ale to nie dziala |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpinfo.php to plik w którym znajduje się formularz za 1 razem odwoła się sam do siebie ale za 2 razem przeniesie już zupełnie gdzieś indziej. Ten post edytował skowron-line 19.07.2009, 22:03:15 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
:-) OK juz cos sie dzieje bo dziala :-)
tylko teraz musze dwa razy wcisnac przycisk zeby wyslal mi tego posta - chyba najpierw wykonuje akcje 1 a pozniej dopiero 2? mozna cos z tym zrobic?? dzieki i pozdrawiam:-) |
|
|
![]()
|
|
Ja osobiście nie kumam o co chodzi może to już ta godzina no ale.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]()
|
|
i tak mi duzo pomogles:-) dzieki wielkie:-)
Ps. dziwna sprawa - moze cos w tym jest - jak zrobie tak:
to po 2 kliknieciach przeladuje mi na inna strone ale jak zrobie tak :
to mi tylko przeladowuje strone:| ale to tak na marginesie moze jeszce cos wymysle;-) pozdrawiam:-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:40 |