![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problemik mysląc ze już skończyłem co miałem skończyć wrzuciłem wszystko na serwer UGU i okazało się ze sesje koszyka w koszyku nie działaja jak powienny na localu
print_r $_SESSION mam taki:
a na ugu
dlaczego doszło do takiego incydentu ![]() Ten post edytował kielich 19.07.2009, 21:05:39 -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mógłbyś pokazać jak dane te ustawiasz?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
kodu funkcji narazie nie pokazuje bo nie wiem czy jest sens Ps. kiedys miałem problem podobny i wina była z przekazywanie GETA kurcze ale ten problem no nie wiem jak rozwiazac //EDIT
powiem więcej srawdzałem jeszcze na dwóch innych płanych serwerach i również ta sesja nie działa
czy mieliscie kiedys takowy problem bo dla mnie cos nowego :/ i niezbyt cieszącego jesli ktos jest w stanie mi pomóc napiszcie wiec gdzie moze byc ten blad skoro na localu wszystko ładnie działa a na innym hoscie juz nie kurcze to dla mnie troszke wazne bardzo prosze o pomoc Ten post edytował kielich 19.07.2009, 21:04:58 -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Witam mam taki problemik mysląc ze już skończyłem co miałem skończyć wrzuciłem wszystko na serwer UGU i okazało się ze sesje koszyka w koszyku nie działaja jak powienny na localu A sprawdź, czy cały czas masz ten sam identyfikator sesji. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
OK poradziłem sobie z sesja i wszystko gra tak jak mowiłem $_POST i $_GET
![]() ale natrafiłem na ostati problem którego nie istnienie bardzo by mnie zadowoliło ![]() po zminie ilosci w koszyku lub kliknieciu na zmien sesja koszyka sie kasuje wszystko to po mojej zmianie no ale oprócz tego waznego drobiazgu wszystko działa jak dusza prognała ![]() bardzo prosze o pomoc w rozwiaziu jeszcze tego problemu
i input Kod <input type = hidden name="zapisz" value = true /> <input type = image src = "images/zapisz-zmiany.gif" border = "0" alt = "Zapisz zmiany" heigth = 40 width = 100> czy ktos moze wie jak rozwiazac ten dziwaczny problem?? temat do zamknięcia Sam sobie we wszystkim poradziłem ![]() -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 16:18 |