![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z ostylowaniem 3 znaczników div. Wspomniane znaczniki są środkiem strony , każdy div to zasadniczo 1 kolumna (nawigacja, środek strony, prawa strona) sa obok siebie położone dzięki float: left Teraz problem. Muszę zrobić tak że atrybut height wszystkich tych 3 divów będzie taki sam i bedzie się zmieniał dynamiczne, czyli jesli w środek strony włoży się coś wielkiego to lewa i prawa kolumna rozciągną się w dół wraz z środkiem. Jak to zrobić. Wymyśliłem sobie że powinno się te 3 divy wrzucić do jakiegoś nadrzędnego diva a potem te 3 podrzędne divy powinny dziedziczyć właściwość height: auto; i min-height: xxxpx; Nie wiem jednak jak to zrobić. Macie jakiś pomysł? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki, udało się to jednak inaczej rozwiązać. Bardzo podobnie do tego sposobu, ale wykorzystałem fake image to wyrównania tych divów.
Dzięki -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 13:58 |