![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
problem tkwi w dodawaniu filmów przez użytkowników w serwisie. Mianowicie jak dodać do serwisu możliwość wgrywania własnych filmów które były by konwertowane do FLV , wyciągane by było kilka screenów z filmu co X sekund i można było oglądać w playerze FLV jednak nie bardzo wiem jak się do tego zabrać , czy może ktoś podać jakieś gotowe rozwiązania lub porady w jaki sposób konwertować film do FLV i wyciągać przy tym miniaturki ? do tego przydało by się znakowanie filmu znakiem wodnym w postaci tekstowej . z góry dziękuję za pomoc Ten post edytował erosystem 19.07.2009, 13:31:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj jakiegoś konwertera co możesz uruchamiać z linii poleceń i użyj exec" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Musisz mieć zainstalowane ffmpeg na serwerze. Znalezienie takiego hostingu jest bardzo trudne wiec pozostaje ci dedyk.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Cytat wiec pozostaje ci dedyk. Czy VPS wystarczy do takich machinacji? Nie mam w tym doświadczenia, dlatego się podłączam do dyskusji Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Jezeli mozesz na nim instalowac dodatkowe biblioteki to raczej tak. Też się dokładnie na tym nie znam.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
No z taką ilością pamięci, to na pewno pójdzie. Ale to nie zmienia faktu, że trzeba kolejkować, bo będzie się konwertowało w iście żółwim tempie...
Budżetowe VPS-y się do tego raczej nie nadają... -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:58 |