![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem ze dane sa wysyłane do mnie poprzez stronę która wysyła dane bez Content-Type: application/x-www-form-urlencoded co znaczy ze nie mogę odczytać danych zmienna post Programem do badania sieci wiem ze dane są wysyłane ale skrypt ich nie widzi. Czy idzie zrobić tak aby bez Content-Type: application/x-www-form-urlencoded odczytać dane wysłane POST'em?? lub możne idzie skonfigurować serwer aby to dobrze działało?? (pracuje na wampserver) Z góry dziękuje za odp(pomagające) //edit temat można osunąć problem rozwiązałem sam Ten post edytował matx132 19.07.2009, 06:04:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż kawałek kodu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A byś się pochwalił jak rozwiązałeś problem...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jako ze w nagłówku nie było podanego Content-Type żadnego czyli ani $_POST ani zmienna $_GET nie działała. poszukałem w manualu i doszedłem ze można to odczytać jeszcze tak:
lecz takie coś nie odczytuje tak jak $_POST i podobne wysłanych danych(czyli tablica) taki zapis podaje cały ciąg np: Wysłane postem dane tekst=test haslo=tajne dostajemy: tekst=tekst&haslo=tajne |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:26 |