![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 1 Dołączył: 15.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czy jest możliwość (jeśli tak to jak) aby zapisać obrazek z obiektu canvas do pliku na serwerze ? PS Jeśli się nie da tego za pomocą canvas, js czy czegoś to może być nawet ajax/php. Będę serdecznie wdzięczny za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma to jak umiejętność posługiwania się Google - powinno to się IMO do CV pisać
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 1 Dołączył: 15.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem.
Cytat (...) do pliku na serwerze ? Stronę którą podałeś widziałem już dawno. Niestety jest tam zapis na dysk lokalny (chyba, że jestem ślepy). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem. Nie ma to jak umiejętność szukania informacji i analizowania znalezionego kodu. Gdybyś potrafił w miarę programować to poradziłbyś sobie w 'poprawie' tego kodu, tak, żeby zapisywał obrazek do pliku, no ale załóżmy, że nie potrafisz, dlatego też proponuję wejść tutaj: http://canvaspaint.org/blog/2007/01/saving-images/ (3 link w Google) A jak to Ci nie pomoże, to szukaj dalej, a jak nie znajdziesz to podam Ci następne linki ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki.
PS Z canvas dopiero zaczynam, więc nie miej mi za złe, że nie potrafię przerobić tamtego kodu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A co tu ma canvas do tego? :|
JS, to JS - tylko inny obiekt. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:07 |