![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc
Napisze rzeczowo od razu i szczerze. Poszukuje osoby ktora ma cos takowego lub jest w stanie zrobic/przerobic. Na prace zaliczeniowa musze zrobic cosik w stylu serwisu informacyjnego mySQL na php przez APACHE - jestem w tym zielony bo nie siedze w tej branzy, dlatego bardzo prosze Was o pomoc. Opis projektu : Mialby to byc serewer informacyjny szkolny ze wchodzi profesor - loguje sie - ma mozliwosc wyboru roku i grupy i wpisuje informacje wchodzi uczen bez logowania - wybiera interesujacy go rok i grupe i czyta informacje dla tego roku i grupy w sklad mozliwosci wpisywanych informacji wchodza : - dzial informacyjny (jakies informacje od profesora) - lista studentow(numerow indeksow) i tabela z ocenami z danego przedmiotu (oczywiscie wczesniej ulozona lista studenotw ktora wpisuje przykladowo jedna tylko osoba korzystajaca z tej bazy) profesor ma mozliwosc edycji i usuwania informacji - uczen tylko odczytu _____ Wiem ze to wynika z mojej niewiedzy, ale moze sa osoby ktore by mi pomogly - naprawde bardzo prosze o pomoc. Oczywiscie jest odplatnosc tutaj - tyle ze jestem na studiach dziennych i nie za bardzo z kasa :? (dlatego zeby ceny nie byly stosunkowo kosmiczne :wink: - ale oczywiscie prosze o wszelkie proby pomocy i oferty. Poszukuje takiej osoby , mysle ze dobrze trafilem Prosze o kontakt tutaj na forum, na maila lub na gadu #2302373 Kazda pomoc na wage ... zaliczenia wiec bardzo prosze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
szczerze - wykoanie takiego portaliku z grafika kosztuje, naprawde kosztuje i jadac nawet po kosztach bedzie to konkretna kwota w granicach 700 - 1500 zl i to nie jest zdzierstwo
chyba ze ktos ma czas Cie wspomoc calkowicie za darmo ... co Ci zycze taki portalik na zaliczenie - wybacz a kto zapewnia server php mySQL ? dla jednej osoby zrobienie takiego czegos z logowaniem, panelem administracyjnym to wiele powiem szczerze za wiele ... Pogadaj z profesorkiem ze takie cos zrobic to mozesz komeryjnie zas na zaliczenie zaprojektowac baze danych. Chlopaki POMÓŻCIE MU Ja mam za wiele mam na sobie ... Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Itsme, nie masz do końca racji. Na politechnikach pisanie przez studentów prac zaliczeniowych, które w rzeczywistości są komercyjnymi produktami na zlecenie zewnętrznych firm to powszechnie uznawana norma. A serwery z bazami udostępnia uczelnia.
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecenie studentom napisanie programow daje zaliczajacemu wielkie korzysci - w jednym czasie jest w stanie "pracowac" nad kilkoma komercyjnymi projektami na raz
![]() Ty sie meczysz, wkladasz w to serce, wprowadzasz innowacje i dostajesz zaliczenie, a "szanowny zwierzchnik" odcina w tym czasie kupony. Nic nowego - oto Polska wlasnie ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze przeczytac ten topic: http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=711 :!:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:34 |