![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 1 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taką grafikę:
![]() i teraz pytanie czy tą ramkę można uzyskać za pomocą bordera?(jeśli tak to jakiego); Czy jakkolwiek inaczej? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 1 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to legenda bo pobrałem tą grafikę już trochę czasu temu i nie pamiętam już z jakiej strony.
Chciałbym coś takiego wykorzystać na pewnej stronie. Istnieje możliwość ustawienia tego jeśli nie jest to legenda? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To na 99% jest <legend />.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na głupiego jak się uprzesz to zrobisz to w HTML-u i CSS-ie, ale po co jak masz gotowy znacznik? Tylko uważaj na IE. Jak zawsze czyha, żeby tego biednego webmastera capnąć.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie legend, a fieldset.
![]() Cytat Tylko uważaj na IE. Jak zawsze czyha, żeby tego biednego webmastera capnąć. IE ostyluje to jak kontrolkę systemową GroupBox. (o ile kompozycje są włączone) -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
opera i mozilla pokazują pole tak samo chyba, że zastosujesz jakieś mocno zmodyfikowane skóry (nie szukałem). ie robi po swojemu i nijak tego nie zmienisz (zaokrąglone narożniki). -------------------- www.mpps.pl
park maszynowy: apache 2.2.22 | php 5.4.0 | MySQL 5.0.10 | phpMyAdmin 3.5.0 | notepad ++ | pilsner urquell |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:32 |