![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Chciałbym swój portal, z około 50 000 tys odsłon dziennie zamontować u siebie w domu po prostu. Kompa mam, który by to obsłużył, ale jestem laikiem jeśli chodzi o łącza internetowe. Jakie byście mi polecili tylko pod ten portal ( w domu mam 4mb/s, ale to i tak za mało, zwłaszcza, że prędkość wysyłania to chyba 512kb/s). Czy mógłby mi coś więcej ktoś na temat łącz internetowych powiedzieć? Pozdrawiam
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 13 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zwariowany No trochę ![]() Kup sobie lepiej dedyka w OVH/Hetzner/eFuturo.pl, wyjdziesz taniej i na sprzęcie, który po roku się zużyje, i na prądzie. Oraz na 50k dziennie trzeba by przynajmniej z 10/20mbps uploadu. -------------------- Tani hosting - GlowaNET.pl | Hosting na Litespeed | PHP 5.2 | MySQL 5.1
Pakiety już od 22zł rocznie! Hosting SEO Domeny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dedyk mu aż tak potrzebny nie jest dobry relleser bez limitu tranferu kosztuje przeszło 30 zł a starczy ci spokojnie na rok
![]() -------------------- Pozycjonuje Strony WWW
Wykonuje laye pod każde cms'y jak i pod zwykłe html,css Koduje strony www (proste laye) (tabelki) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 04:03 |