![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam pewnien problem z wyswietlaniem wynikow przez XMLRPC moj kod wygląda nastrepujaco:
polaczenie z tego co udalo mi sie sprawdzic jest ok, problem prawdopodobnie lezy w zwracanym wyniku. skrypt zwraca mi nastepujace blady (na zmiane bez jakiejkolwiek zmiany w kodzie)
lub
prosze o jakies podpowiedzi dlaczego skrypt nie dziala. pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A tak btw:
Co to ma być? ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
to czesc kodu znalezionego w sieci, akurat nic to nie wnosi do bledow ktore mi pokazuje, po prostu w ten warunek nigdy skrypt "nie wszedl" i nie zauwazylem tego
|
|
|
![]()
|
|
Hmm, fakt - przejrzałem pobieżnie.
Cytat 3 x TAK A inny serwer XML-RPC? Np. Wordpress? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
ale dane musze ciagnac z booking.com wiec raczej inny serwer nie wchodzi w gre, serwis ma wyswietlac dane o obiektach z bazy danych booking.com
|
|
|
![]()
|
|
Ale sprawdź, czy na innych działa - może po prostu błąd jest po stronie usługodawcy?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 22:50 |