![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki kodzik: Kod <?php echo "<div style='background-color:red;' onmouseout=alert('mouse')><div> tekst <a onmouseout=alert('a') href=#>link1link1link1link1link1</a><br /> <a onmouseout=a 558 2AAC l AB0 ert('b') href=#>link2link2link2link2link2</a> asfasdfdas</div></div>"; ?> I problem polega na tym, że w divie mam 2 linki i niby jak opuszcze diva to powinien wyskoczyć mi alert 'mouse' jednak mimo, że alert'mouse' jest przypisany w divie to działa za każdym razem jak opuszcze np. l<a onmouseout=alert('a') href=#>link1link1link1link1link1</a>. Opuszczając ten link wykonuje się onMouseOut z linku a później z diva. A chce, żeby onmouseout=alert('mouse')> wykonywał się tylko jak opuszcze diva a nie linki w divie. Robiłem to samo w czystym html-u i problem jest ten sam. Przeprowadziłem jeszcze próbę dając zamiast linków znaczniki <p></p> i problem jest ten sam. Ten post edytował dariolee 17.07.2009, 07:56:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 04:16 |