![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem. Klient zażyczył sobie, aby na stronie dodać animowany banner. Ma być on specyficzny : wykonany ze zdjęć restauracji, z płynnymi przejściami (typu zanikanie i inne), co mniej więcej 2 sekundy. Ważne dla mnie jest, aby ta animacja była w formacie .gif . Szukałem w google'ach i przeczytałem, że dobry jest gimp z dodatkiem, irfanview i inne. Mam pytanie więc, jakich Wy używacie do tego programów. Program nie musi być skomplikowany, wręcz łatwy w obsłudze. Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Ma być on specyficzny : wykonany ze zdjęć restauracji, z płynnymi przejściami (typu zanikanie i inne), co mniej więcej 2 sekundy. Ważne dla mnie jest, aby ta animacja była w formacie .gif . I ponad półmegowy plik wrzucać na stronę? O tym, że zdjęcia będą fatalnej jakości nie wspomnę. Pogadaj sobie z klientem, bo pomysł jest z góry skazany na niepowodzenie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jestes swiadom ze GIF to tylko 256 kolorow, co dla zdjec bedzie wygladac okropnie?
Czemu nie uzyjesz Flasha? To nawet w CSS + JS sa sie wykonac -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a więc jaki byś mi zaproponował pomysł na banner?
edit: nie znam flasha ani trochę ... i nie wiem jak to na stronę wstawić... Ten post edytował Mefiuu 16.07.2009, 21:17:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat a więc jaki byś mi zaproponował pomysł na banner? : Cytat Czemu nie uzyjesz Flasha? To nawet w CSS + JS sa sie wykonac
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:43 |