![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Puławy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam do sprzedania oskryptowanie dla strony www bazujące na fusionie. Strona służy do organizacji konkursów. Zestaw zawiera: - unikalny theme do php-fusion (http://img123.imageshack.us/img123/4834/27500287.jpg) - skrypt obsługi konkursów pod PHPF z panele admina Funkcje skryptu: :Administracja - dodawanie / usuwanie pytań konkursowych (pytanie, 4odpowiedzi, czas na odpowiedz) - losowanie wygranych (3 pierwsze miejsca na podstawie pkt , 10 następnych miejsc na podstawie pkt + losowości [bierze pozostałe 12 osób z największą ilością pkt i losuje z tych 12 osób 10]) - czyszczenie bazy - ustawienie czasu trwania konkursu [np od 19 do 21] :Użytkownik - branie udziału w konkursie - odpowiadanie na pytanie - możliwość pominięcia pytania (idzie na koniec) - pytania losowane losowo (masło maślane) - w przypadku upływu czasu na odpowiedź formularz sam się wysyła a pytanie zostaje skasowane (czyli nie załaduje się temu użytkownikowi ponownie) - w przypadku odpowiadania na pytania, gdy skończy się czas trwania konkursu formularze zostaną zablokowane - blokada brania udziału w konkursie kilka razy z tego samego loginu (W jeden turze / tury resetują się gdy administrator tak zadecyduje) : Dodatki - panel TOP 10 pokazujący aktualne dane Cena 220 PLN Kupujesz: unikalne oskryptowanie na bazie PHP-Fusion , unikalny theme oraz usługę instalacji zakupionej strony na serwerze Taki zestaw został mi po nie uczciwym kliencie. Ja nie mam czasu się w takie rzeczy bawić jednak na stronie jak ktoś jest sprytny może sporo zarobić namawiając firmy do współpracy za reklamę, a gdy strona wyrobi sobie nazwę sprzedając na niej reklamy. Od strony technicznej: - skrypt pisany jest obiektowo przy użyciu moich autorskich klas - korzysta z systemu użytkowników fusiona - opiera się na systemie themów fusiona - nie zakłóca pracy cmsa - do prawidłowego działania wymaga PHP5 oraz bazy danych MySQL W razie pytań proszę o kontakt na gg (7760356) lub email (kamola@k2studio.info) Pozdrawiam Kamil |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:24 |