![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Literki pomiędzy <TT> </TT> mają stałą szerokość znaczków. Niestety jak tylko ruszyłem CSS aby literki były większe od razu ta szerokość znaczków przestaje być ważna i ponownie każa litera ma inne miejsce. Jak zrobić w CSS aby każda litera miała swoje miejsce (np. kropka będzie zajmowała tyle samo miejsca co W).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najlatwiej bedzie jak dasz jako czcionke couriera - on ma stala szerokosc.....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja robie strone jedna czcionka verdena
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 339 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzyj czcionki predefiniowanej w CSS: monospace.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ale do czego mam dopisać tą wartość?
[xml:1:5e06a567ac] TT {xxx: monospace}[/xml:1:5e06a567ac] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod TT { font-family: monospace }
nie trzeba chyba definiować nazwy czcionki, więc powinno być poprawnie (jakby co niech mnie ktoś poprawi) -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Sory ale już załatwiona sprawa. Usunąłem font-family, w którym wypisałem czcionki i nawet ta szerokość bez czcionek lepiej wygląda. Sory, że zawróciłem głowę.!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
w css nie da sie wplywac na kerning czcionek [odleglosc pomiedzy literami] .... to mozna robic tylko w edytorach textowych cya -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat w css nie da sie wplywac na kerning czcionek [odleglosc pomiedzy literami]
a takie coś: Kod XXX { font-stretch: semi-condensed } :?:
http://webmaster.helion.pl/kurshtml/css2/index.htm w części Czcionki inna sprawa, że IE ani Mozilla u mnie tego nie widzą... :? -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 03:09 |